Over Ward

Over Ward Vansteelandt

Wardlandt is als onderneming in 2021 ontstaan vanuit een drang om mijn creativiteit en kennis over het ontwerp, beplanting en de inrichting van de groene buitenruimte een plek te geven.

Biografie

Ik ben een creatieve beelddenker en doener.

Ik ben in 1975 te Brugge (BE) geboren. Opgegroeid in Roeselare en vervolgens in Lichtervelde. Ik ben in 1998 afgestudeerd  in de Tuin- en landschapsarchitectuur aan de Hogeschool Melle (Gent) en heb vervolgens in Rotterdam een Master of Urbanism afgemaakt. Tijdens deze studie en daarna heb ik ruime ervaring opgedaan bij diverse adviesbureaus. In 2008 ben ik bij de gemeente Bergen op Zoom aangenomen en diverse functies binnen het fysieke domein doorlopen. Nu vooral leidend en adviserend binnen gebiedsontwikkelingen en het maken van visies voor stad en buitengebied.

Werkwijze

Vanuit een regisserende rol in het bouwproces verbind ik mensen en probeer ik partijen met een gemeenschappelijk gedragen visie/idee/ontwerp te verleiden richting een groenere toekomst. Dit doe ik deels intuïtief, maar vooral met een brede ervaring en kennis op het vlak van tuin- en landschapsarchitectuur en stedelijke ontwikkeling. Zo begeleid ik mijn klant het liefst van idee tot en met realisatie.